Fermentovaný doplněk výživy Regulatpro ® Bio 20 ml

Neohodnoceno
 
 

Fermentované ovoce - Regulatpro® Bio je kaskádově fermentovaný enzymový doplněk výživy z bio ovoce, bio ořechů, bio zeleniny, bio klíčků a bio bylin >> fermentována je tak ideální výživa pro udržení nebo obnovu zdraví (živá syrová strava).

Dostupnost Skladem
Běžná cena 99 Kč
Ušetříte 5 Kč (–5 %)
94 Kč    
Kategorie Doplňky stravy
 

Proces podobný trávení - Kaskádová fermentace (štěpení) za přítomnosti symbiotických mikroorganizmů a bakterií mléčného kvašení je proces podobný lidskému trávení. Kromě natrávení živin se aktivují enzymy, antioxidanty a také kyselina mléčná (probiotikum) pro lepší trávení.

Okamžitě se vstřebává - Enzymy, živiny a sekundární látky z ovoce, ořechů a zeleniny jsou (za 8 až 12 týdnů) rozštěpeny na malé části (molekuly). Takto rozštěpené se snadno vstřebávají a jsou buňkám ihned k dispozici (úspora energie vlastního trávení).

Zvyšuje energii (ATP) - Rozštěpením živin je aktivována sluneční energie a léčebné informace. Takto energií nabitá enzymová výživa stimuluje v buňkách tvorbu molekul ATP (Adenosin-Tri-Phosphat), které v mitochodriích (buněčné elektrárny) produkují energii.

Buňkám dobíjí baterky - Tímto způsobem fermentovanýRegulatpro® Bio zaopatřuje buňky a dobíjí jejich biologické baterky >> upevňuje nebo obnovuje zdraví na buněčné úrovni. Dobité buňky restartují a aktivují imunitní systém.

Posiluje imunitu - Posílená imunita zlepšuje a urychluje látkovou výměnu. Tím nastartuje očistné, opravné a regulační procesy, které vedou ke zdraví. Výsledkem je zvýšení životní energie, výkonnosti, vitality a odolnost proti nemocem.

Je magicky výjimečný - Kaskádová fermentace syrového ovoce, ořechů a zeleniny je zázračná formule jak člověka (také alergika) nabít silou a energií z přírody. Fermentace extrahuje „duši rostlin“ a tím je Regulatpro® Bio magicky výjimečný.

Historie Regulátu - Výrobcem je Německá Dr Niedermaier Pharma.Regulatpro® Bio je na trhu od roku 1999 a patentován byl v roce 2004. Roční nárůst prodejů v mnoha zemích světa činí průměrně 150 %, což svědčí o mimořádné účinnosti tohoto produktu.

Použití Regulatpro® Bio

● Před použitím láhev Regulatpro® Bio je nutné nejméně čtyřikrát protřepat – aktivace energie

● Regulatpro® Bio pijeme ráno na lačno a večer před spaním – tím docílíme optimální účinnosti

● Před spolknutím zadržet Regulatpro® Bio co nejdéle v ústech, kdy probíhá jeho absorpce sliznicí

● Při citlivém zažívání, vypijte naředěný vodou - lépe čerstvě vylisovaná ovocná nebo zeleninová šťáva

● Při zhoršení příznaků (detoxikační krize) snížíme po dobu 1 až 2 dny dávkování na polovinu

 

Dávkování při krátkodobých potížích

● Prevence 1 týden 5 ml ráno/1 týden vynechat

● Krátkodobé potíže 10 ml ráno a 10 ml večer

● Malé děti do 3 let: 2 až 3 ml, 1 x denně

● Děti od 3 do 10 - ti let: 3 až 5 ml, 1 x denně

 

Dávkování při chronické, dlouhé nemoci

● 1 týden: 2.5 ml pouze ráno

● 2 týden: 2.5 ml ráno a 2.5 ml večer

● 3 týden: 5 ml ráno a 5 ml večer

● 4 týden: 10 ml ráno a 10 ml večer

 

Postup kaskádové fermentace Regulatpro® Bio

První krok - Nastrouhané čerstvé ovoce, ořechy a, zelenina se vloží do fermentačního bioreaktoru. Přidá se energetizovaná voda, protože suroviny musí být pod hladinou a pro nastartování fermentace se přidají laktobacily, které produkují pravotočivou L (+) kyselinu mléčnou. První fermentace začíná.

Druhý krok - Po třech až čtyřech týdnech nastává první částečná filtrace. Pak se přidají bakterie mléčného kvašení a tímto způsobem následují další fermentační fáze jednotlivých fermentačních frakcí.

Třetí krok - Všechny fermentační frakce jsou spojeny dohromady a znovu se podrobují procesu fermentace. Po ukončení nastává poslední filtrace. Po uplynutí osmi až dvanácti týdnů je Regulatpro® Bio hotov.

 

Regulatpro® Bio je mutlitalent pro kvalitnější život (energie, umunita, zdraví)

 

Příčiny nemocí a vliv Regulatpro® Bio na upevnění zdraví

 

 

 

Zapojit rozum – Dlouholetá praxe v naší přírodní lékárně, studium alternativních medicín a vitariánství mi dali za pravdu, že k pochopení příčin nemocí a možností přirozeného uzdravení stačí zdravý rozum, pud sebezáchovy a dobrý učitel. Tím je pro mne Dr. Robert S. Morse a jeho kniha „Zázračná detoxikace“.

Příčiny nemocí – Příčiny všech nemocí a zdravotních problémů jsou stejné. Jedná se o projevy přetížení a nedostatku. Organismus nejvíce přetěžuje mrtvá strava a chemizovaná strava (vaření, pesticidy, éčka), také nesprávné myšlení. Nedostatek způsobuje především mrtvá strava bez enzymů a energie.

Jak se uzdravit – Jediným lékařem, který nás umí vyléčit je naše mysl (rozum) a naše tělo (imunitní systém). Proto je k upevnění zdraví potřeba nejprve chtít se uzdravit, změnit myšlení (pečovat o sebe) a přejít z co největší části na živou stravu. Tím doplníme chybějící enzymy, energii a živiny, vyčistíme hlavu i tělo.

 

Co jíst pro zdraví – Při výběru zdravé výživ používám tři základní kritéria. Prvním je rozdělení na mrtvou a živou stravu. Druhým je Biokvalita, která má více živin a není remizována (pesticidy, umělá hnojiva). Třetím kritériem je doba a energie potřebné ke strávení stravy.    Potraviny a doplněk – S pomocí hvězdiček a komentářů u obrázků níže pak podle uvedených tří kritérií prezentuji vliv na upevnění zdraví u vybraných zástupců potravin a kaskádově fermentovaného enzymového doplňky výživy Regulatpro® Bio z bio ovoce, ořechů, zeleniny, klíčků a bylin.

 

 


Možnosti vnitřní a vnější aplikace Regulatpro® Bio

Působí zevnitř i zvenku – Enzymy a sekundární látky z ovoce, ořechů a zeleniny jsou díky kaskádové fermentaci rozštěpeny na malé části (molekuly). Takto rozštěpené se do organismu snadno vstřebávají zevnitř (sliznicemi v ústech nebo ve střevě) a také zvenku (pokožkou).   Vnitřní užívání je základ – Vnitřní užívání Regulatpro® Bio je základní opatření při řešení všech zdravotních potíží (zaopatřuje celé tělo). U kožních problémů nebo bolestí (kluby, záda, svaly apod.) docílíme rychlejších výsledků kombinací vnitřního užívání + vnější aplikací na postiženou oblast.   Ředění vodou – Pro vnější aplikaci nástřikem ředíme Regulatpro® Bio destilovanou nebo převařenou vodou v poměru 1:1. Pro namáčení obkladu můžeme Regulatpro® Bio naředit v poměru až 1:2. Obklad po namočení v roztoku Regulatpro® Bio s vodou vyždímáme a přiložíme na ošetřované místo

 

Nástřik na pokožku
kožní problémy, bolesti kloubů, poranění
Zábal nebo obklad
lepší výsledky než nástřikem na pokožku
Nosní aplikace
hubnutí, koncentrace, rýma, dutiny, alergie
Vlasová aplikace
lupy, pevné, husté vlasy, šednutí, vypadávání
Pomocí rozprašovače nastříkáme Regulapro® Bio přímo na pokožku a necháme uschnout. Pro lepší působení je vhodné Regulatpro® Bio do pokožky vmasírovat. Lepších výsledků docílíme pomocí obkladu/zábalu (např. polštářek náplasti, obvaz, vata nebo tampon), který po navlhčení přiložíme na ošetřované místo. Pokožka má pak více času pro vstřebání Regulatpro® Bio, který tak působí déle. Pro pomalejší odpařování doporučujeme zábal ještě obalit folií. Vedle pití Regulatpro® Bio se osvědčila nosní aplikace, kdy Rugulatpro® Bio naředěný vodou 1:3 stříkneme pomocí nosního aplikátoru do nosu a silně vtáhneme. Tato specielní aplikace zlepšuje koncentraci, pomáhá při rýme, čelních dutinách, pylové alergii a tlumí povit hladu (dává pocit nasycení). Hřebenem vytvoříme ve vlasech pěšiny a aplikátorem naneseme neředěný Regulatpro® Bio. Touto metodou řešíme kožní problémy na pokožce hlavy a lupy. Pro pevnější, hustší vlasy, zpomalení šednutí a vypadávání vlasů se osvědčil také postřik rozprašovačem na vlhké vlasy naředěný 1:1.

 


Konzervace Regulatpro® Bio

Běžné jsou pasterizovány - Aby se nekazili, tak se běžné tekuté doplňky výživy konzervují pasterizací (ohřev na 70 až 90°C). Teplota nad 42°C ničí enzymy, vitamíny a ostatní bioaktivní látky (mrtvé doplňky). Mnohé doplňky pak ještě obsahují chemické konzervanty a umělé vitamíny.

Regulat je fermentován - Regulatpro® Bio není pasterizován - je fermentován. Bakterie a kvasinky při fermentaci přeměňují cukry z výchozích surovin na energii pro vlastní potřebu a přitom produkují bioaktivní látky jako i kyselinu mléčnou, která snižuje pH (zvyšuje kyselost).

Konzervace kyselostí - Regulatpro® Bio tak má pH cca 3.4. V tomto kyselém prostředí se nemohou vyvíjet plísně ani patogenní bakterie. Ostatně mléčně kvašení (fermentace) slouží tradičně už celá staletí k přirozené konzervaci potravin, zejména zeleniny. Nejznámější je kysané (kvašené) zelí.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní mohou vkládat příspěvky. Prosíme, přihlaste se nebo se registrujte .